Translate

maandag 6 maart 2023

Dating tips voor de vrouw: (een idee)



Beste vrouw, neem geen enkele datingsite als maatstaf voor het gedrag en persoonlijkheid van de man! Alleen wanneer kerels geil zijn zoeken ze het op deze manier, en de reacties zijn ernaar. Je kunt je gevleid voelen of niet, op de lange duur zegt het niets, omdat je zo geen echt contact maakt, maar een contact met het doel op lustbevrediging. 

Een man op 'jacht' is een andere man dan wie hij in wezen is. Trek geen conclusies op grond van zijn versiertoer! 
Kijk liever wel naar zijn waarden, zijn figuur en zijn gedrag als wel zijn bezigheden. 

Oh ja, een tip voor jullie profiel, dames:

"Houdt alsjeblieft eens een keer op met die standaard zin;

"Ik ben vrolijk, lief en spontaan"

Het begint me niet alleen de strot uit te hangen, maar het slaat ook helemaal nergens op. Het zijn eigenschappen die sterk onderhevig zijn aan verandering, en meer op jezelf slaan. Zeg liever iets waarvan je weet dat het goed is voor de relatie, eigenschappen die waardevast zijn." 

Verder:

Iedereen houdt van lachen en gezelligheid! Iedereen leest wel eens een boek, of gaat een film kijken, wandelt, en fietst! Iedereen vindt het fijn om met vrienden op stap te gaan. SHIT! Stop direct met clichés en het spelletje "ik ben zo normaal". Je bent niet normaal, je spoort niet en dat weet je. Je zegt gewone dingen om niet op te vallen, maar vroeg of laat val je door de mand, en overheersen je kinderachtigheid, je jaloezie en je wraakzucht weer. Dan sta je weer eventjes met beide benen op de grond, en overdenkt je profiel, en wijst weer trots naar de woorden: “ik ben vrolijk, lief en spontaan" , en het is dat alleen jij zelf hier hard in gelooft, in geloven wil, dat je je neus ophaalt voor elke vent. Als jij echt zo vrolijk was, als je echt zo spontaan was, zat je hier niet en moest je de mensen van je voordeur weren. Dan stond je telefoon vaker uit dan aan. Wie dit zegt, is een schichtig achterdochtig wezen die alleen deze kenmerken op hun waarde weet te schatten. 

Dus kruip uit je bange holletje, stop met clichématig schrijven, probeer iets origineels, doe zo gek als je werkelijk bent en verras ons ermee. Dan kunnen ook de mannen lachen en wie weet wordt het een echt feest!

Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kritisch = analytisch