maandag 11 april 2011

De dating advertentie


Je bent het die geil voor bloed wilt ruilen. rede verbuigt richting het graf van hen die er vroegtijdig aan wisten te ontsnappen. Sexappeal, je hebt het ook, je bent er ook zo een.
Ja, je bent het product van onze lusten. Maar mist de inhoud. Niets maak je waar, dan de foto van je kat op bed. Het luie beest, weerspiegelt daar je trots. En ik blijf ver uit je buurt.
Vrouw, wanneer word je nou eens wakker uit deze princessendroom?
Je denkt te weten, te hebben, de regels van het leven. Maar jouw verknipte normen, samen met je driekwart waarheid zijn meer leugenachtig dan de reclamecampagnes van de voorverkiezingen.
Je pretendeert inhoud boven uiterlijk, maar je oordeel en verstand, rijden op de rug van een paradepaard met circusversiering!
Je stelt eisen, min of meer, zo even tussen de regels door. Ze vertellen een beetje wie je zijn wilt. Jouw ideaal, de verloren strijd met leven. De droom is het die je drijft, en de droom is het die je blijft bewegen.
Hoelang kun je slapen, zonder het te weten? Wanneer was het moment, waarop je zei tegen jezelf; "nu weet ik genoeg!", en dat plaatje hebt verankerd, waaruit je nu handelt en praat, ja waaruit je nu bestaat. Waarom houdt het op, bij ook maar de minste tevredenheid? Waarom niet kritisch naar binnen blijven? Is de schrik te groot? Heel je doen en laten drijft, op 's werelds meest primitieve begrippen?
Je zoekt een man, eentje die in deze ontkenning meegaat. Bereid is om zich als loonslaaf van jouw liefde te onderwerpen..., aandacht op rantsoen. Even de schrik overkomen, om alles te ontzien waar leven werkelijk om draait. De nachtmerrie met je te delen, enkel voor het beetje genot tussen je benen. Omdat dit iets is, waar ook jij niets van begrijpt. Daarom kunnen we het met je delen. Even een nieuw terrein, ware het niet dat je dit ook weet uit te buiten, ..het economisch nut...
Dus wat je eigenlijk bedoelde te zeggen, bij het plaatsen van je advertentie is dit; "Welke idioot, is bereid, mij te beschouwen als een volwaardig mens, wat ik niet ben, en ook nooit worden kan. Dit, omdat ik teer op de wet van gelijkheid, ontstaan uit tijden van machtsmisbruik en onderdrukking. Daarom zoek ik die stakkers, die in deze maatschappij, te weinig status hebben weten te bereiken, en mij als plaatsvervanger zoeken van hun biologische waanzin." Dan zal ik in de beginne meewerken, om vervolgens langzaam via spelletjes en chantage, krengerigheid en treiter- mechanismen, mijn zin en wil doordrijven tot in het vervelende.
Je zult weten, dat ondanks al mijn imperfecties, mijn post menstrueel syndroom, zogenaamde hoofdpijnen, gebrek aan rede en logica, ik als zwakker individu, toch boven jou kom te staan."


Kusjes -X-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kritisch = analytisch